Brugerbetingelser

Omsorgstandpleje.org / Seniortandpleje.org
BRUGERBETINGELSER

 

HJEMMESIDEN
Omsorgstandpleje.org og Seniortandpleje.org er en gratis, dansk hjemmeside med fokus på at fremme og udvikle tand- og mundpleje samt tandbehandling af seniorer og omsorgstandplejepatienter. Vi er et virtuelt mødested for seniorer, omsorgstandplejepatienter, deres pårørende, plejepersonale, tandplejepersonale og andre interesserede.

 

DET ER GRATIS
Hjemmesiden er gratis for brugerne.
Hjemmesiden er også reklamefri.

 

STØT OS!
Du kan støtte vores arbejde ved at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev [klik her]
Du kan også hjælpe os ved at komme med ideer og kritik, ved at sende os materiale og informationer eller et forslag om, hvordan du kan bidrage til hjemmesidens målsætning.

 

BRUGERNES FORPLIGTELSER
Vi forventer, at brugerne af vores hjemmeside og især af vores brugerrettede tilbud som Brevkassen og Brugernes Egne Sider behandler hinanden og vores hjemmeside med respekt og ansvarlighed.

 

IKKE FAGLIGT ANSVAR
Oplysningerne på hjemmesiden må ikke og kan ikke tages som erstatning for kompetent, professionel rådgivning af uddannede og godkendte tandlæger og tandplejere. Vi kan ikke og ønsker ikke at erstatte den personlige kontakt imellem dig og din behandler. Vi er et supplement til dem.

Indholdet på hjemmesiden må og kan således ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling.

 

IKKE ANSVAR FOR RÅD, HENVISNINGER MM.
Omsorgstandpleje.org / seniortandpleje.org er ikke ansvarlig for rigtigheden af de oplysninger, der står på hjemmesiden, og kan ikke pådrages ansvar for fejlagtige eller mangelfulde oplysninger om fx tilskudsmuligheder og klagemuligheder.

 

COPYRIGHT
Alle rettigheder til indhold og materiale på hjemmesiden tilhører omsorgstandplejen.org / seniortandpleje.org og er beskyttet af lov om ophavsret. Materialet må ikke kopieres, sælges eller på anden måde videregives uden skriftlig tilladelse fra omsorgstandpleje.org.

Det er tilladt at citere fra hjemmesiden og materialet med omsorgstandpleje.org / seniortandpleje.org tydeligt angivet som kilde.

RIGTIG GOD FORNØJELSE MED VORES HJEMMESIDE!